☎+46(0)704388746 ÖPPETTIDER ATELJÉN Söndagar 14.00-17.00 Gångholmen 9 VÄSTERÅS

Juste galleriet

Juste Galleriet är ett konstgalleri som ligger mitt i hjärtat av Stockholm. Galleriet grundades år 1974 av Agneta och Anders Juste, och har sedan dess varit en viktig aktör inom den svenska konstscenen. Utöver utställningar driver Juste Galleriet även en omfattande konsthandel, där man kan köpa konstverk av välkända svenska och internationella konstnärer.

Galleriet har en bred konstnärlig profil, och visar verk inom många olika genrer och stilar. Här hittar man allt från måleri, fotografi och skulptur, till installationer och performance-konst. Juste Galleriet arbetar också aktivt med att introducera nya, unga konstnärer och att stötta deras väg in på den svenska konstscenen.

Under årens lopp har Juste Galleriet samarbetat med många kända svenska och internationella konstnärer. Bland annat har man representerat konstnärer som Tomas Tranströmer, Anders Zorn, Carl Larsson, Per Hasselberg, Tor Hörlin, och många fler.

För att fira sitt 40-årsjubileum år 2014 lanserade Juste Galleriet en stor utställning med ett brett urval av verk av svenska konstnärer som man tidigare hade samarbetat med, och som nu samlades på ett ställe för att hylla konstgalleriets långa och framgångsrika historia.

Juste Galleriets lokaler är rymliga och ljusa, vilket gör att konstverken kommer till sin fulla rätt. Galleriets personal är kunniga och mycket trevliga, och de hjälper gärna besökarna att hitta de verk som passar just deras smak och intresse.

Sammanfattningsvis är Juste Galleriet en viktig aktör inom den svenska konstscenen, med en lång och framgångsrik historia. Galleriet visar konst från många olika genrer och stilar och representerar både kända och nya konstnärer. Besökare kan förvänta sig en professionell och inspirerande konstupplevelse i Juste Galleriets ljusa och rymliga lokaler.

Här finns jag tillsammans med Mikaela Sundberg för att visa upp vår konst 25-27 augusti. Varmt välkomna!